Mziu: Inspektim punimesh në Lotin e I-rë në rrugën “Demokracia” në Bathore

Mziu: Inspektim punimesh në Lotin e I-rë në rrugën “Demokracia” në Bathore

381
0

Kryebashkiaku i Kamzës Xhelal Mziu ka vijuar inspektimin e punimeve në rrugën “Demokracia” në Njësinë Administrative Bathore.

Ka vijuar me ritme të shpejta realizimi i grafikëve të punimeve të planifikuar, si lirimi i hapësirave publike dhe investimi në të dyja anët e Lotit të I-rë me trotuarë në të dyja anët e saj.

Investimi përgjatë këtij Loti është një ndryshim për të gjithë infrastrukturën rrugore në të dyja Lotet dhe ku merr një tjetër dimension zhvillimi i këtij aksi pse jo dhe të gjithë bizneset, familjet, dhe institucionet që janë shërbim i shkollave,kopshteve,etj.

Fotografia e Xhelal Mziu

Investimi ishte një aset që duhej të financohej nga buxheti i shtetit,pasi edhe si inventar fizik i është atribuuar këtyre institucionev.

Ndërhyrja në kohë nga ana e kryetarit të Bashkisë Kamëz, z.Xhelal Mziu për të financuar në dy Lotet e para në një aks mjaft të rëndësishëm, siç është rruga “Demokracia” në Bathore, vlerëson jo vetëm banorët por dhe çmon vizionin e z.Mziu.

Fotografia e Xhelal Mziu

Të gjithë qytetarët po vlerësojnë investimet dhe sidomos investimi me fuqi të lartë impkati social që është ai që po realizon Bashkia Kamëz, përgjatë të dy loteve në rrugën “Demokracia” në Bathore.