Myslimani që i dhuron qindra këpucë markave të famshme të pastrehëve çdo...

Myslimani që i dhuron qindra këpucë markave të famshme të pastrehëve çdo muaj

238
0

 

 

Moosa Nsubuga u rrit me kulturën e të ndihmuarit të njerëzve. Londinezit, pasi u konvertua në mysliman, besimi i tij i dha një lidhje të fortë me bamirësinë dhe ndihmën e njerëzve të varfër.

Moosa vendosi që zhvillonte një projekt të vogël së bashku me miqtë e tij duke i dhuruar atlete të markave të famshme adoleshentëve të rrezikuar nga dhuna e bandave dhe abuzimi me drogën si edhe të pastrehëve.

Ai dhe ekipi i tij dhuruan atleteve të cilësisë së lartë të markave si Gucci, Adidas dhe Nike.

Ata arrijnë të shpërndajnë rreth 170 palë këpucë me një vlerë rreth 14,450 paund çdo muaj.