MOTI SOT E mërkurë, 31 korrik 2019

MOTI SOT E mërkurë, 31 korrik 2019

254
0

RESHJET

Nesër (e mërkurë, dt.31), në përgjithësi, nuk priten reshje (siç tregohet në tabelë, respektivisht për secilin qark).

Ekziston mundësia që në zona të kufizuara të qarqeve, gjatë pasditeve, të shfaqet ndonjë reshje e izoluar, në përgjithësi e dobët, më e mundshme në terrenet malore (dhe ato pranë tyre).

TEMPERATURAT

Temperaturat minimale dhe maksimale të ajrit pritet të arrijnë:

në bregdet: 21 / 30 °C

në vendet e ulëta: 20 / 33 °C

në vendet malore: 15 / 30 °C.

ERA

Era do të vazhdojë të fryjë e lehtë, por deri mesatare gjatë pasditeve, sidomos në bregdet.

Shperndaje