Parashikimi i motit, e premte 5 korrik 2019

Parashikimi i motit, e premte 5 korrik 2019

341
0

Moti

Parashikimi i motit, e premte 5 korrik 2019

RESHJET

‘Zjarri’ me origjinë nga Afrika e Veriut do të vijojë edhe sot

Priten reshje lokale në të gjitha qarqet, në përgjithësi të dobëta.

Duhet theksuar që reshjet do te jenë më të mundshme në pjesët e tyre malore (dhe ato pranë tyre) gjatë pasditeve.

Në zona të kufizuara të qarqeve, këto reshje mund të marrin edhe formën e shtrëngatës, kryesisht në qarqet e Veriut dhe të Lindjes.

TEMPERATURAT

Temperaturat minimale dhe maksimale të ajrit pritet të arrijnë:

Në bregdet: 21 / 31 °C

Në vendet e ulëta: 20 / 36 °C

Në vendet malore: 16 / 29 °C

ERA

Era pritet të fryjë e lehtë deri mesatare.