Moti , e dielë 07/07/2019

Moti , e dielë 07/07/2019

288
0

RESHJET

Priten reshje lokale në të gjitha qarqet, në përgjithësi të dobëta (siç tregohet në tabelë, respektivisht për secilin qark).

Duhet theksuar që reshjet do të jenë më të mundshme në pjesët e tyre malore (dhe ato pranë tyre).

Në zona të kufizuara të qarqeve, reshjet mund të marrin edhe formën e shtrëngatës (shoqëruar me rrufe dhe breshër), por mundësia është më e vogël sesa dje.

TEMPERATURAT

Temperaturat minimale dhe maksimale të ajrit pritet të arrijnë:

në bregdet: 20 / 32 °C

në vendet e ulëta: 19 / 38 °C

në vendet malore: 15 / 30 °C

ERA

Era pritet të fryjë e lehtë deri mesatare.

Shperndaje