Moment i pabesueshëm, fëmija kërkon të ecë menjëherë pas lindjes (Foto/Video)

Moment i pabesueshëm, fëmija kërkon të ecë menjëherë pas lindjes (Foto/Video)

267
0

 

Kjo foshnje e porsalindur sfidon besimin e infermierëve dhe gravitetin për të ecur në këmbët e veta të vogla vetëm pak minuta pas lindjes. Punonjësit e tronditur të spitalit në Brazil, duket se po e ndihmonin vajzën e vogël që të ecte. “O im zoti, vajza po ecën! ‘ ‘Prisni më lejoni të filmoj këtë,’ një tjetër person në dhomë mund të dëgjohet duke thënë. Mamia në video shpjegon se ajo ka qenë duke u përpjekur për t’i dhënë fëmijës një banjë, por fëmija thjesht dëshiron të ngrihet dhe të ecë. Vullneti i saj i pabesueshëm dhe fuqia super-fëmijë do të bënin që personazhet e animuara në Baby Boss dhe Stewie në Family Guy të duken më të besueshëm se ato mund të kenë shfaqur më parë. Video e mrekullueshme u ngarkua në mediat sociale të premten.