Mini fshati shitet për 1.5 milionë dollarë

Mini fshati shitet për 1.5 milionë dollarë

312
0

 

Një mini fshat i vogël dhe shumë i veçantë është shitur për 1.5 milionë $. Kjo sipërfaqe e mrekullueshme ka në oborrin e saj një anije pirate e cila është përdorur për fëmijët e vegjël dhe njëkohësisht edhe për të rriturit që e përdiornin atë për të bërë festat e ndryshme.

Prona është e vendosur në Ripple, Gloucestershire dhe krenohet me 12 hektarë tokë, një konvertim me pesë dhoma gjumi me një kopsht të veçantë dhe me një ishull thesari në liqen.

Duket tamam si një vend në përrallë…