Mënyra si i kryqëzoni gishtat e duarve tregon shumë për personalitetin tuaj

Mënyra si i kryqëzoni gishtat e duarve tregon shumë për personalitetin tuaj

419
0

Ekspertët e gjuhës së trupit besojnë se mënyra se si ju kryqëzoni gishtat e të dyja duarve thotë shumë për personin që jeni. Ky përfundim bazohet në studimin e kryer nga Nobel Roger Wolcott Sperry. Hulumtimi i tij vërtetoi se truri është i ndarë në dy pjesë, e majta dhe e djathta dhe sjellja e një personi mund të varet nga cila pjesë është më aktive.

Mënyra 1
Nëse kjo është mënyra si kapni duart, atëherë ka shumë të ngjarë të jeni person praktik. Ju jeni dikush që kurrë nuk merrni vendime në v e momentit. Para se të arrini në një përfundim, ju peshoni të mirat dhe të këqijat. Për këto arsye, ju vlerësoheni shumë nga miqtë dhe anëtarët e familjes tuaj, të cilët shpesh vijnë tek ju për të kërkuar këshillat tuaja. Ti e di saktësisht se çfarë të thuash dhe kur ta thuash.

Mënyra 2
Ju jeni dikush që beson se djalli qëndron në detaje. Ju jeni një perfeksionist dhe prisni të njëjtin nivel të përkushtimit dhe përqendrimit nga të tjerët. Udhëheqja vjen natyrshëm tek ju, dhe ju gjithmonë udhëhiqni me shembull. Por kjo nuk do të thotë që ju nuk jeni të vëmendshëm për nevojat dhe rrethanat e njerëzve të tjerë. Në marrëdhënie, gjithashtu, ju vlerësoni sinqeritetin dhe ndershmërinë.

Mënyra 3
Ju jeni një person me një nivel emocional të lartë. Ju jeni në gjendje të kuptoni se çfarë po ndjen një person edhe kur ata mund të përpiqen të fshehin emocionet e tyre të vërteta. Kjo aftësi unike lehtëson që të tjerët të hapen para jush. Aftësia juaj për të kuptuar emocione të thella dhe për të siguruar ngrohtësi i tërheq njerëzit drejt jush.