Mbyllet “Jo vetëm modë”? Floriana Garo vendos të lërë Shqipërinë

Mbyllet “Jo vetëm modë”? Floriana Garo vendos të lërë Shqipërinë

208
0

 

Prej 5 sezonesh, Floriana Garo ka shoqëruar fundjavat e shqiptarëve me programin “Jo vetëm modë”, që erdhi përmes “TV Klan” si një revistë televizive ku i gjeje të gjitha, nga intervistat me personazhe të famshëm, tek destinacionet e reja, projektet e bamirësisë, këshillat e ekspertëve dhe gjithçka lidhej me stilin e jetesës.