“Fation Kuqari ka pëlqim për Rike Roçin”? Konkurrentja: Se kam parë me...

“Fation Kuqari ka pëlqim për Rike Roçin”? Konkurrentja: Se kam parë me atë sy, prandaj me thotë ai…

116
0

Teksa Rike Roçi, Erjola Doçi dhe Vesa po bisedonin me njëra-tjetrën, kjo e fundit u shpreh se Fation Kuqari mund të ketë një pëlqim për modelen.

Ndonëse gjatë qëndrimit në “BBVIP” ata janë parë shumë të afërt, Rike tregoi se nuk e ka shikuar kurrë me atë sy, megjithëse duke menduar u shpreh: “Prandaj më thotë ti më lëndon kur e ke këtë mendim. Unë i them ‘çfarë të thashë o njeri’?”

Erjola dhe Vesa nuk dinë se si ta këshillojnë mikën e tyre, ndonëse e njohin nga jashtë Fationin.

 

Pjesë nga biseda:

 

 

Rike: Se kam parë asnjëherë me sy tjetër

 

Vesa: Mu kanë aktivizuar disa gjëra tani që po e analizoj

 

Rike: Prandaj më thotë ti më lëndon kur e ke këtë mendim. Unë i them ‘çfarë të thashë o njeri’?

 

Vesa: Çfarë do të bësh tani?

 

Erjola: Unë e njoh shumë nga jashtë por nuk jap dot një mendim, nuk e di se çfarë të them

 

Vesa: As unë se nuk është asgjë e sigurtë, është thjeshtë mendimi im. Janë thjeshtë mendime o Rike, sepse se dimë

 

Rike: Jo të betohem se di