Mbani afër këto 5 shenja të horoskopit

Mbani afër këto 5 shenja të horoskopit

223
0

1.Gaforrja (21 qershor – 22 korrik)

 

Nuk ka asgjë që Gaforrja nuk do të bënte për të dashurit e tyre.

Ata fjalë për fjalë do të heqin dorë nga gjithçka nëse dikush ka një kërkesë urgjente ose është në një situatë ku ka nevojë për ndihmë.

Gafooret janë jashtëzakonisht të dashur dhe mbrojtës.

Kur ata thonë se do të jenë aty për ty, këto nuk janë vetëm fjalë; jo, ata i ndjekin premtimet e tyre me veprime!

 

  1. Peshqit (19 Shkurt – 20 Mars)

 

Peshqit janë modeli i vetëmohimit dhe nuk ka asgjë që ata nuk do të bënin për të ndihmuar dikë.

 

Peshqit janë më komodë të jenë vetëmohues sesa egoistë dhe nuk mund të jetojnë në ndonjë mënyrë tjetër.

 

Nëse dikush përfiton nga natyra e tyre e mirë, kjo nuk do t’i ndalonte ata që të dëshironin t’i ndihmonin përsëri.

 

  1. Bricjapi (22 dhjetor – 19 janar)

 

 

Bricjapët i marrin seriozisht marrëdhëniet e tyre dhe janë të besueshëm.

 

Nëse ata kanë nevojë të heqin dorë nga gjithçka për të ndihmuar dikë, Bricjapi do ta bëjë këtë.

 

Bricjapët janë të mençur dhe zakonisht janë në gjendje të jenë atje si për njerëzit e tjerë ashtu edhe për veten e tyre.

 

  1. Virgjëresha (23 gusht – 22 shtator)

 

Virgjëreshat krenohen me faktin se janë në gjendje të dalin me zgjidhjen e duhur për një problem dhe të jenë në gjendje të rregullojnë pothuajse gjithçka që është prishur.

 

Ata do të lënë gjithçka për njerëzit që duan sepse besojnë se janë të vetmit që mund të rregullojnë një situatë të komplikuar.

 

  1. Peshorja (23 shtator – 22 tetor)

 

Peshoret janë fort besnikë dhe mbështetës.

 

Peshorja do të ndalojë absolutisht gjithçka për një mik apo anëtar të familjes – ata janë një telefonatë larg.

 

Peshorja do të jetë aty kur të keni nevojë për të, dhe ato do t’ju ngushëllojnë dhe do t’ju ndihmojnë të trajtoni situatën pa kërkuar asgjë në këmbim.