‘Mbajeni në çantë ose në portofol’, zbulohet karta që do të aplikohet...

‘Mbajeni në çantë ose në portofol’, zbulohet karta që do të aplikohet në Britani për t’u identifikuar që je i vaksinuar

154
0

Personat që vaksinohen për koronavirusin në Britaninë e Madhe do të pajisen me një kartë identiteti që vërteton se ata e kanë bërë injeksionin. Miliona britanikëve do t’u dorëzohet një kartë vaksinimi anti-Covid-it, që provon që e kanë bërë vaksinën dhe që do ta mbajnë atë gjithmonë me vete. Karta përmban hapësirë të detajuar për emrin e vaksinës, numrin e saj dhe datën kur është injektuar shkruan ‘dailymail’. Në kartë me shkronja të mëdha shkruhet “Sigurohuni që ta mbani këtë kartë në çantë ose portofol”. Personat e parë që do të vaksinohen nga Pfizer janë personat mbi 80-vjeç, mjekët dhe punonjësit e shtëpive të kujdesit.