Martohet sot një nga njerëzit më të afërt të Edi Ramës në...

Martohet sot një nga njerëzit më të afërt të Edi Ramës në kryeministri

594
0

6524_10151952741057656_313502857_n-690x380-650x358

Ja që kryeministria nuk është vetëm për të punuar.

Dhurata Shamia, drejtoresha e protokollit të kryeministrisë martohet sonte me Tomas Frashërin, shefin dhe këshilltarin e protokollit të kryeministrit.

Të dy janë njohur në ambientet e kryeministrisë, ku përveç punës, duket se Dhurata dhe Thomasi kanë konsumuar edhe lidhjen e dashurisë.

Dasma zhvillohet sonte në ambientet e hotel “Padam” në Tiranë. Sipas burimeve të lapsi.al, lista e të ftuarve nuk i kalon 300 personat dhe çifti është kujdesur që gjithçka të shkojë pa shumë bujë.