Tags Posts tagged with "Martohet sot një nga njerëzit më të afërt të Edi Ramës në kryeministri"

Tag: Martohet sot një nga njerëzit më të afërt të Edi Ramës në kryeministri

Martohet sot një nga njerëzit më të afërt të Edi Ramës...

Ja që kryeministria nuk është vetëm për të punuar. Dhurata Shamia, drejtoresha e protokollit të kryeministrisë martohet sonte me Tomas Frashërin, shefin dhe këshilltarin e...