Tags Posts tagged with "Tomas Frashërin"

Tag: Tomas Frashërin

Martohet sot një nga njerëzit më të afërt të Edi Ramës...

Ja që kryeministria nuk është vetëm për të punuar. Dhurata Shamia, drejtoresha e protokollit të kryeministrisë martohet sonte me Tomas Frashërin, shefin dhe këshilltarin e...