Makinat më spektakolare të Policisë në gjithë botën (FOTO LAJM)

Makinat më spektakolare të Policisë në gjithë botën (FOTO LAJM)

441
0

Zakonisht forcat e rendit në vende të ndryshme të botës për shkak të buxhetit të kufizuar nuk është se kanë shumë mundësi për të pasur makina shumë të shpejtë. Mirëpo për disa vende shpesh herë është parë si prioritet. 

Texas është një vend shumë i vogël me 57 mijë njerëz, por nëse shkelni ndonjë ligj në këtë vend bëni mirë të dorëzoheni vetë sepse “Chevrolet Corvette C6” do ju gjejë menjëherë, raporton Albeu. 

Më lart ju sjellim dhe disa prej vendeve që kanë makinat më të frikshme të policisë. Dubai dhe Italia janë dy vende që kanë investuar më shumë në këtë aspekt.