Magjia e natyrës në foto

Magjia e natyrës në foto

182
0

Dora e njeriut nuk e ka zhdukur ende përfundimisht magjinë e natyrës dhe ekspozita vjetore “International Landscape Photographer” e dëshmon këtë. Gjatë kësaj ekspozite dhe konkursi, ku morën pjesë më qindra fotografë profesionistë dhe amatorë shpërfaqet në magjinë e saj maksimale nëna natyrë, nga njëri cep i globit në tjetrin.

1
2
3
4
5
Shperndaje