Letra e 8 vjeçarit Geldi Agalliu për mësuesen e tij: Ti je...

Letra e 8 vjeçarit Geldi Agalliu për mësuesen e tij: Ti je njeriu më i mirë që ekziston në tokë…

2254
0

Geldi Agalliu është 8 vjeç dhe studion në klasën e 2-të shkollës 9 vjeçare Vasil Shanto në Tiranë.  Ai prej 2 vitesh tashmë përditë ka një komunikim të afërt dhe të përzemërt me mësuesen  e tij. Geldi thotë që “zysha”e tij është më e mira në botë. Ajo i ka mësuar të shkruaj dhe të lexoj dhe sillet shumë mirë me Geldin dhe shokët e tjerë. Herë pas here Geldi i shkruan mësueses së tij letra dhe ja jep asaj.

Letrën e tij të radhës mamaja e Geldit e fotografoi për të treguar se ka edhe mësuese që janë aq të afërta me nxënesit sa ata i duan si një mama e dytë. Mësuesja e Geldit është një zonjë sharmante dhe jep mësim prej vitesh në shkollë Vasil Shanto ajo quhet Suela Kaja..

Ja letra për zysh Suelën dhe vjen pikerisht në këto ditë kur roli i mësuesit nuk ka vëmendjen e duhur dhe duket sikur po anantemohet  falë edhe disa videove me dhunë nga ana e mësuesve  që disa media kanë publikuar së fundmi.

Edhe pse me disa gabime gramatikore Geldi ka arritur të shprehë dashurinë e tij për mësuesen….