Ky do të jetë leaderi i shtëpisë së BBV

Ky do të jetë leaderi i shtëpisë së BBV

70
0

Shtëpia e “Big Brother VIP” ka një lider dhe ky rol i është besuar balerinit Ilir Shaqiri. Banorët kanë zgjedhur njëri pas tjetrit një emër dhe një arsye që sipas tyre mund të meritonte denjësisht titullin e leaderit të shtëpisë. Moderatorja Arbana Osmani paralajmëroi se roli i tij do të jetë mjaft i rëndësishëm brenda asaj shtëpie. Me shumicë votash, ky pozicion i është besuar balerinit Ilir Shaqiri.