Kurrë nuk u zbulua i kujt ishte “penisi” me të cilin luante...

Kurrë nuk u zbulua i kujt ishte “penisi” me të cilin luante Enca (Foto)

893
0

1eeee_1475585216-3010398

Bëri bujë kur postoi fotot në Snapchat.

Por kurrë nuk u zbulua se çka në të vërtetë ishte ai objekt që ngjante me organin gjenital mashkullor.

Ky penis, që është një lodër seksuale dhe jo penis në realitet, e shfaqë këngëtaren tejet provokative.

Madje ajo shihet se si e matë atë dhe jep konkluzione “profesionale” mbi këtë.