Koha që i duhet një personi të shenjës së Virgjëreshës të dashurohet

Koha që i duhet një personi të shenjës së Virgjëreshës të dashurohet

94
0

 

Nëse jeni duke kërkuar lidhje afatgjata, ndaloni te Virgjëresha.

Këto shenja tokësore janë të bazuara, të qëndrueshme dhe të orientuara drejt qëllimit. Ata janë shumë të organizuar, të pjekur dhe kanë jetën e tyre të zgjidhur.

Në marrëdhënie, ata janë komunikues të devotshëm, besnikë dhe të shkëlqyeshëm. Por si shenjë e tokës, takimi me ta mund të ndihet si një proces shumë i ngadaltë. Ndonjëherë, madje mund të duhen muaj para se të merrni një aluzion të ndjenjave të tyre të vërteta për ju.

Nëse jeni me një Virgjëreshë dhe pyesni veten se çfarë mund të ketë e ardhmja për ju, të mësoni se sa kohë i duhet Virgjëreshës për tu dashuruar, shpresojmë se mund të ndihmojë për t’ju qetësuar.

“Virgjëresha e dashuruar është më pak e dukshme për syrin e lirë sesa demonstrimet e mëdha të shenjës së mëparshme, Luani”, thotë astrologu profesionist Heather Renae Horton për Bustle.

“Ata janë kujdestar dhe besojnë në të qenit në shërbim dhe në marrjen e përgjegjësisë. Ata kanë një sy për detaje dhe gjithmonë kërkojnë përmirësim. Kur është e dashuruar, Virgjëresha i kushton vëmendje detajeve të tjetrit dhe gjen mënyra për të ndihmuar partnerin e tyre”.

Stabiliteti dhe qëndrueshmëria janë dy gjëra që janë shumë të rëndësishme për këtë shenjë toke – për shkak të kësaj, një Virgjëreshe për të arritur fazën “e dashuruar” do t’i marrë pak kohë.

Astrologu Jacquelyn Son tha se Virgjëreshat priren të jenë shumë të kujdesshëm dhe nuk u pëlqen të marrin vendime të mëdha. “Ata zakonisht preferojnë ta luajnë të sigurt dhe nuk u pëlqen të bëjnë një lëvizje nëse nuk janë të sigurt që ju ndjeni për ta ta”, thotë Son.

Për më tepër, kjo shenjë e drejtuar nga Mërkuri tenton të mbivlerësojë. Sipas Horton, ata do të marrin kohën e tyre për të mbledhur të dhëna dhe do të analizojnë çdo detaj të partnerit të tyre dhe marrëdhënies përpara se të lejojnë veten të thonë: “Po, unë jam i dashuruar”. Ndërsa disa Virgjëresha mund të analizojnë një situatë mjaft shpejt, mund të jetë një proces i gjatë për të tjerët.

loading...