Këtë femër seksi duhet ta ketë zili edhe vetë Kim Kardashian (Foto)

Këtë femër seksi duhet ta ketë zili edhe vetë Kim Kardashian (Foto)

972
0

Me këto forma që të befasojnë, nuk është çudi që ajo është mbiquajtur edhe “Kim Kardashian e Rusisë”.

21-vjeçarja Anastasia Kvitko ka braktisur Rusinë dhe është vendosur në Los Angeles për të ndjekur karrierën e saj.

Ajo thotë se shpesh e krahasojnë me Kim Kardashian, por shton se ajo është më e mirë se Kim.

Ju si mendoni?