Tags Posts tagged with "ANASTASIA KVITKO"

Tag: ANASTASIA KVITKO

Këtë femër seksi duhet ta ketë zili edhe vetë Kim Kardashian...

Me këto forma që të befasojnë, nuk është çudi që ajo është mbiquajtur edhe “Kim Kardashian e Rusisë”. 21-vjeçarja Anastasia Kvitko ka braktisur Rusinë dhe...