Këta janë disa nga artistët që nuk janë martuar me artistë –...

Këta janë disa nga artistët që nuk janë martuar me artistë – Njihuni me partnerët e yjeve shqiptar (Foto)

2086
0
Ekzistojnë disa klishe se artistët kuptohen më mirë me artistët, apo se artistët gjejnë njëri tjetrit.

Megjithatë kjo nuk është absolute ashtu si çdo gjë tjetër në këtë botë. Historia e ka vërtetuar që artistët mund të jetojnë të lumtur edhe me partnerë që nuk i përkasin botës së artit dhe televizionit dhe të vazhdojnë të kenë një karrierë të suksesshme.

Artistë apo profesionistë në një marrëdhënie është më e rëndësishme dashuria dhe respekti, puna dhe angazhimet, janë më pak të rëndësishme përpara dashurisë, vlerësimit dhe respektit.

Disa prej historive të bukura të dashurisë midis artistëve, apo moderatorëve dhe ekonomistëve, inxhinierëve, e çdolloj profesioni tjetër kanë përjetuar këta artistë me partnerët e tyre.