Këshilli i Europës tërheq sjelljen e delegacionit në Shqipëri….!

Këshilli i Europës tërheq sjelljen e delegacionit në Shqipëri….!

248
0

Këshilli i Europës anulon ardhjen e delegacionit në Shqipëri për zgjedhjet.

Këshilli shpjegon se shkak është mungesa e sigurisë në disa zona.

“Lidershipi i Kongresit (Presidenti në konsultim me dy Presidentët e Dhomave, në përputhje me rregullat e Kongresit) ka vendosur të mos dërgojë në Shqipëri një Delegacion Vëzhgues Zgjedhjesh nga Kongresi për shkak të pasigurisë së vazhdueshme në lidhje me organizimin e zgjedhjeve lokale në Shqipëri më 30 qershor dhe për për shkak të rreziqeve të mundshme për sigurinë në disa zona të caktuara”, thuhet në një njoftim të Këshillit të Europës.