Keni menduar ndonjëherë pse një Ore Rolex eshte kaq e shtrenjtë?

Keni menduar ndonjëherë pse një Ore Rolex eshte kaq e shtrenjtë?

1158
0

rolexsubmariner

Keni menduar ndonjëherë pse një Ore Rolex eshte kaq i shtrenjtë atehere ju ftojme te shikoni videon e meposhteme ku shfaqet nje ore Submariner Rolex duke u cmontuar duke treguar keshtu veshtiresine dhe kompleksitetin qe eshte ndertuar kjo ore duke treguar se per ndertimin e kesaj ore eshte menduar deri ne detajin me te vogel, transmeton Publialb.com.

Demostrimi natyrisht eshte kryer nga nje ekspert profesionist i cili mbledh me mjeshtri pjeset me te vogla per montimin e ores./Publialb.com.

Per me teper shikoni videon e meposhteme: