Këngëtaret turk këndojnë këngën shqipe “Oj Kosovë oj nana ime” (Video)

Këngëtaret turk këndojnë këngën shqipe “Oj Kosovë oj nana ime” (Video)

606
0

Screenshot_3

Kënga “Oj Kosovë oj Nana ime” është interpretuar nga dy këngëtar të famshëm në Turqi me prejardhje shqiptare gjatë vitit 1993. Këngëtarja e mirënjohur me prejardhje nga Shkupi, Emel Sayin dhe këngëtari me prejardhje nga Gadimja e Lipjanit me shumë emocion kanë kënduar këngën dhe këtë emocion e kanë përcjell edhe tek publiku, ku shihet se e tërë salla është ndritur në këmbe