Jepini një biletë pa kthim kujtdo që dëshiron të dalë nga jeta...

Jepini një biletë pa kthim kujtdo që dëshiron të dalë nga jeta juaj

292
0

Kush dëshiron të jetë pranë jush, gjen gjithmonë një mënyrë për ta bërë atë. Sidoqoftë, njerëzit e hutuar dhe miqësorë nuk duhet të jenë pjesë e jetës tuaj. Kjo është arsyeja pse ju duhet t’u jepni atyre një biletë pa kthim.

 

Në një marrëdhënie në çift është normale të përjetoni momente të vështira dhe të kaloni kriza. Sidoqoftë, për t’i kapërcyer ato duhet të luftoni së bashku dhe të keni forcën, por mbi të gjitha dëshirën, për të ecur përpara. Të kalosh një periudhë jo të lumtur nuk do të thotë të largohesh, është krejt e kundërta. Sidoqoftë, në rrethana të caktuara, disa njerëz fshihen pas fjalive rrethanore duke dëshmuar se nuk interesohen për marrëdhëniet. Ky është pikërisht momenti në të cilin ata që nuk duan të qëndrojnë duhet të lënë jetën tuaj. Qoftë këta miq, të dashur, burra.

 

 

 

Përpiquni t’i mbani sa më larg ata që duan të jenë me ju vetëm nga frika e vetmisë, pasi në rast të kundërt do të lëndonit veten. Kjo është arsyeja pse është mirë ta lejoni atë person të dalë nga jeta juaj. Dashuria është një veprim i lirisë. Nëse partneri juaj vendos të largohet, kjo do të thotë që ai i ka shterur të gjitha energjitë e tij. Për fat të keq, asgjë nuk do ta bëjë atë të kthehet nëse nuk dëshiron. Thjesht duhet të pranoni zgjedhjen e tij dhe ta lini të shkojë. Së shpejti dyert e reja do të hapen edhe për ju.

 

Largimi i atyre që nuk dëshirojnë të qëndrojnë me ju është një veprim dashurie veçanërisht ndaj vetes. Ata që kundërshtojnë tregojnë se kanë frikë. Dashuria dhe ndjenjat janë gjithnjë e më të brishta. Në ditët e sotme njerëzit largohen ose mbyllin miqësi sikur të pinin kafe në bar. Për këtë arsye nuk ia vlen t’i mbani ata që nuk duan të qëndrojnë, por është më mirë t’u jepni një biletë pa kthim.

 

 

Ndjenjat dhe emocionet që ndjeni në një ambient të caktuar janë diçka unike. Kush nuk dëshiron të jetë me ju, ka çdo të drejtë të largohet. Për ju mund të jetë vetëm fillimi i një kapitulli të ri më të lumtur.