Inspektorët i kanë vendosur shiritin, 60 familje të një pallati protestë në...

Inspektorët i kanë vendosur shiritin, 60 familje të një pallati protestë në Durrës

173
0

60 familje të pallatit Nr.5 në Durrës kanë dalë në protestë.

Mësohet se pallati i tyre ka pësuar dëmtime nga tërmeti dhe inspektorët kanë vendosur shiritin.

Nisur nga kjo situatë ata kanë dalë të protestojnë duke u shprehur se nuk kanë ku të banojnë.

Sipas banorëve, drejtuesi i pallatit ka vdekur 2 muaj më parë dhe nuk kanë kujt t’i drejtohen.