Iliri për Einxhel: Mëndjemadhësi e evoluar

Iliri për Einxhel: Mëndjemadhësi e evoluar

55
0

Loja me imitimet duket se ka nxitur edhe debat mes banorëve. Shkak duket se është bërë përzgjedhja e këngës nga grupi i djemve.

Ka qenë Einxhel ajo e cila e revoltuar i tha Ilirit se ka thyer rregullat pasi kënga e tyre datonte pas viteve 2000, duke kundërshtuar kështu rregulloren.

“Rregullorja e thotë që duhet të gjenim këngë të viteve 80-90. Kënga juaj daton në vitin 2000 e mbrapa dhe kjo nuk është e drejtë”,- tha ajo.

Pas këtij debati, ishte Iliri i cili i revoltuar akuzoi Einxhelin për “mëndjemadhësi të evoluar”.