Ia çon mamit gabimisht këtë foto, por përgjigja e saj do t’ju...

Ia çon mamit gabimisht këtë foto, por përgjigja e saj do t’ju habisë (FOTO)

1869
0

fotoja_1470874430-9720743

Të gjithve na ndodh që kur tentojmë t’i dërgojmë dikujt foto, ngatërrojmë emër dhe ky imazh përfundon në adresë të dikujt tjetër. Por, situata bëhet akoma më e rëndë kur ky mesazh shkon në duart e mamit apo babit.

Një adoleshente ka bërë një foto provokuese me gjoks zbuluar enkas për të dashurin e saj, por gabon.

Kjo foto shkon në inboxin e mamit me shkrimin: “Zemër, më është rritur gjoksi, aq sa s’ma mbajnë dot reçipetat!”. Kur e kuptoi se çfarë kishte bërë nuk i ngeli gjë tjetër veçse të tregonte të vërtetën se fotoja ishte për dikë tjetër.

“OMG, mam kjo nuk ishte për ty!”, i shkruajti vajza nënës së saj. Përgjigja e nënës nuk është nga ato që jemi mësuar, të bërtitura dhe luftë, por përkundrazi ajo i përgjigjet me të njëjtën monedhë. I dërgon një foto po me reçipeta, por me shkrimin:  “Mos u shqetëso zemër, të mitë janë më të mirë gjithsesi!”