Tags Posts tagged with "por përgjigja e saj do t’ju habisë (FOTO)"

Tag: por përgjigja e saj do t’ju habisë (FOTO)

Ia çon mamit gabimisht këtë foto, por përgjigja e saj do...

Të gjithve na ndodh që kur tentojmë t’i dërgojmë dikujt foto, ngatërrojmë emër dhe ky imazh përfundon në adresë të dikujt tjetër. Por, situata...