I thonë që nuk duhet të mbajë qenin pranë vajzës/ Acarohet keq...

I thonë që nuk duhet të mbajë qenin pranë vajzës/ Acarohet keq Orinda Huta: Nuk do lodhem së bëri…

23
0

Në datën 15 Korrik moderatorja Orinda Huta u bë mama për herë të parë dhe solli në jetë vajzën e saj me emrin Atara, emrin më të veçantë që kemi dëgjuar deri sot.

Ajo shpesh ndan me ndjekësit përditshmërinë me Atarën dhe partnerin e saj Turjan Hyskon. Nuk nuk mungon në këto momentet edhe qenushi i tyre, pjestari tjetër i familjes, labradori Ruby!

Por, që kur ka lindur Atara duket se nuk ndalojnë mesazhet të cilat i thonë Orindës të mos lejojë që Ruby të qëndrojë afër vajzës, për të gjithë ato që kanë të njëjtin mendim dhe japin këshilla dhe pa i pyetur Orinda ka këtë përgjigje: