Histori +18/ Partneri më detyron t’i bëjë seks oral, por …

Histori +18/ Partneri më detyron t’i bëjë seks oral, por …

1079
0

partneri_1471633351-7260899

Një grua ka treguar për ‘The Sun’, se i bën seks oral partnerit të saj, por këtë e bën pa dëshirë.

Kjo është letra e saj:

Unë gjithmonë i bëj partnerit seks oral, por nuk e shijoj atë.

Unë jam 34, ndërsa ai është 29 vjeç.

Unë kam dy fëmijë nga marrëdhënia e kaluar dhe kjo më bën ta urrej trupin tim. Nuk jam që vetëm të përdorem.

Partneri im kontrollon për vajza të tjera gjatë gjithë kohës. Ai mendon se une nuk e di që ai e bën, por unë e di. Unë madje nuk dua që ai të shikojë filma me vajza të bukura.

Unë nuk jam e prirur për seks, por në qoftë se nuk e dua, ai më thotë që t’i bëjë seks oral.

Ndjehem sikur e kam për detyrë ta bëj atë, por ai nuk më jep asgjë në këmbim.

Përgjigja e psikologes:

Jeta juaj seksuale tingëllon si e njëanshme. Kjo është ajo që lidhet me nevojat e tij, por ka të bëjë edhe me mungesën e besimit të trupit tënd.

Tregoj të dashurit se ke nevojë për një vështrim të ri në jetën tuaj seksuale. Thuaj se ai duhet të të bëjë të ndihesh e dëshiruar, nëse dëshiron që të jetë intim me ty.