Gjesti i veçantë i këtij politikani, pse pas 47 vitesh vendosi të...

Gjesti i veçantë i këtij politikani, pse pas 47 vitesh vendosi të hiqte mustaqet

309
0

Udhëheqësi i Partise se Punës ne Izrael, Amir Peretz ka shokuar izraelitët pasi u shfaq në televizion pa mustaqet e tij te perhershme, duke shënuar keshtu daljen për herë të parë në 47 vjet të politikanit veteran të pa rruar. Në një intervistë për Channel 12, e cila e kishte nenvizuar “Amir Peretz siç nuk e keni parë kurrë më parë”, Peretz tha se ai vendosi të heq mustaqet në mënyrë që izraelitët që nuk degjojne, kur ta shohin atë në televizion të jenë në gjendje të lexojnë më mirë buzët e tij.

 

i rruar2

“Për 47 vjet, unë kam shkuar kudo me mustaqet e mia,” filloi Peretz intervistën e tij televizive. “Në 2002, Shoqata e të Shurdhërve në Izrael më kontaktoi dhe kjo ishte hera e parë që i shkurtova pak mustaqet, sepse ata nuk mund të lexonin buzët e mia dhe të më kuptonin”.