Fotot artistike/ Kur një femër arrin orgazmën…

Fotot artistike/ Kur një femër arrin orgazmën…

723
0

Fotografi Albert Pocej  ka arritur të kapë me aparatin e tij momente kulmore nga orgazma e femrave, të cilat kanë kryer marrëdhënie në vende interesante.

E dinte që ajo që donte të bënte ishte një punë e vështirë dhe shumë e ndërlikuar që i ka marrë plot tre muaj. “E dija se do të ishte e vështirë për të gjetur modelet”, tha ai për “The Sun Online“.

I gjeti të gjitha vajzat në Facebook.

Qëllimi i tij ishte të arrinte 20 fotografi. I shkroi të gjithave dhe 15 prej tyre morën pjesë në realizimin e setit fotografik.

Shfletoni galerinë…