FOTO-VIDEO +16/ Mbathjet më të reja të femrave do t’ju çudisin…!

FOTO-VIDEO +16/ Mbathjet më të reja të femrave do t’ju çudisin…!

1409
0

Kur i pashë në fillim këto mbathje, isha shumë dyshuese. Por pasi pashë mirë, sinqerisht i doja një palë për veten. Dua të them sa e sikletshme do të ishte të kesh veshur një fustan të ngushtë elegant dhe gjithë pamjen të ta prishin vijat e mbathjeve.

Ok, “brekët e gjyshes” me të vërtetë mund të jenë jashtë mode,  por këto lloj të bredshmesh po rikthehen në tendencë.

Hailey Baldwin është një tifoze e këtyre mbathjeve,  por edhe disa personazhe të tjerë të njohur si Bella Hadid që nuk i fshehin të brëndshmet e tyre.

Por për disa femra është tepër shqetësues fakti i dukjes së vijave të mbathjeve dhe nuk kanë çfarë bëjnë  për këtë. Futuni në Shibue Couture, dhe do të shikoni modelin më të ri të mbathjeve që ju zgjidhin këtë problem.

Këto mbathje vijnë në ngjyrat; e zezë ose nude.

Disa  fustane, funde apo pantallona nuk ju falin edhe nëse ju vishni të brendshmet më të lehta dhe që ju duken më të përshtatshmet e mundshme. Por edhe të vishni të brendshme meshkujsh, nuk është një zgjidhje.

Dhe nëse jeni të shqetësuar për ndjesinë e shiritit ngjitës, nuk duhet të jeni më.  Pjesa ngjitëse e këtyre mbathjeve nuk është ashtu si ju mund të mendoni. Ajo është e ripërdorshme sepse përbëhet nga ngjitës me xhel silikoni.

Imagjinoni të keni takim me një djalë dhe hiqni të brendshmet. Kjo ose do t’iu duket shumë sexy ose djali do të jetë vërtet i hutuar.

Theksojmë se këto lloj mbathjesh  janë më shumë të llojit “zgjidhja në momente të vështira” pasi nuk sugjerohet që të mbahen veshur shpesh.