FOTO/ Snapchat nuk po di ku t’i çojë miliardat e fituara

FOTO/ Snapchat nuk po di ku t’i çojë miliardat e fituara

994
0

snapp-560x347

1.8 miliardë dollarë do ta bënin çdokënd të çmendur. Dikush mund të mendonte të blinte një ishull me ato para.

Por çfarë ndodh kur ju jeni një ndër mediat sociale më të mëdha dhe me influencë që bota ka parë ndonjëherë? Atëherë do të filloni të bëni gjëra të çuditshme.

Snapchat ka filluar t’i vendosë fantazmat e saj poshtë koshave që përdoren gjatë kontrollit të sigurisë në aeroporte.

Sidoqoftë duket pak e çuditshme që Snapchat po promovon aplikacionin e saj në një vend ku në fakt ju nuk mund ta përdorni këtë program, në aeroport.

Shperndaje