“Favor për një mik”, arrestohet 35-vjeçari që trafikoi shqiptarët

“Favor për një mik”, arrestohet 35-vjeçari që trafikoi shqiptarët

291
0

 

Denohet me 21 muaj burg nje 35 vjecar i huaj pasi tentoi të kalonte ilegalisht kater shtetas shqiptarë.

Sipas BBC se Edward McDonagh pranoi se i kishte marre shqiptaret per t’i kaluar kundrejt parave. Ai ka ne gjyq se po transportonte  grupin nga Dublini në Holyhead si një “favor për një mik”.

Ai u ndalua me ata ne makine, por kur policia e pyeti per pasagjeret qe kishte me vete, ai ngel zbuluar, pasi nuk i njihte. Kete gje me pas ia pranoi edhe zyrtarëve te kufirit në Uells. Gjykata urdhëroi që 35-vjeçarit t’i konfiskoheshin 500 paund dhe 255 euro.