Tags Posts tagged with "“Fation Kuqari ka pëlqim për Rike Roçin”? Konkurrentja: Se kam parë me atë sy"

Tag: “Fation Kuqari ka pëlqim për Rike Roçin”? Konkurrentja: Se kam parë me atë sy

“Fation Kuqari ka pëlqim për Rike Roçin”? Konkurrentja: Se kam parë...

Teksa Rike Roçi, Erjola Doçi dhe Vesa po bisedonin me njëra-tjetrën, kjo e fundit u shpreh se Fation Kuqari mund të ketë një pëlqim...