Emri/ Shqiptari noton përmes ujëvarës së famshme për t’i shpëtuar dëbimit nga...

Emri/ Shqiptari noton përmes ujëvarës së famshme për t’i shpëtuar dëbimit nga Kanadaja, por një telefonatë i prish planet

505
0

Një i ri shqiptar është arrestuar nga policia në Lewiston të Shteteve të Bashkuara.

27 vjeçari raportohet se notoi përmes rrjetës së poshtme të lumit Niagara, ku ndodhet edhe ujëvara e famshme në përpjekje për t’iu shmangur dëbimit për në Shqipëri nga Kanadaja.

 

Një banor lokale kontaktoi autoritetet rreth orës 11:45 minuta të darkës më 3 gusht, duke raportuar se një burrë sapo kishte kaluar nëpër oborrin e shtëpisë së tij duke mbajtur mbi shpinë një çantë të papërshkueshëm nga uji, pasi kishte dalë i lagur nga brigjet e lumit. Burri thuhet se e pyeti “ku ishte rruga”, si dhe ku ndodhej restoranti Brickyard.

 

Kur policia e gjeti të dyshuarin brenda në Brickyard, ai u raportoi atyre nuk ishte më i mirëpritur në Kanada dhe do të dëbohej përsëri në Shqipëri.

 

Robert Kutaj, u mor nën arrest nga policia kufitare në pritje të hetimit të mëtejshëm rreth pretendimeve të tij.