Elita Rudi nxorri foto të papublikuara nga dasma, dhe qenkan shumë të...

Elita Rudi nxorri foto të papublikuara nga dasma, dhe qenkan shumë të bukura!!!

943
0

Dasma e saj ishte një nga më të bujshmet e shoëbizit shqiptar; ceremonia u mediatizua gjerësisht dhe fol gjatë për të.

Image

Por ndonëse mjaft foto të bukura mbërritën tek publiku, Elita Rudi paska pasur edhe shumë të tjera që “I mbante për vete“.

Image

 

Sidoqoftë, ajo nuk ka ngurruar të përmbushë dëshirën e fansave për të publikuar imazhe të reja. Këto të fundit ishin më pak zyrtare dhe të mbushura me emocion, pati tregojnë momente mjaft speciale.