Edhe Zall Herri, “hambar” i kanabisit !

Edhe Zall Herri, “hambar” i kanabisit !

320
0

 

Kanabisi nuk duket se ka të ndalur.

Parcelat e reja me kanabis shtrihen këtë verë deri afër Tiranës, nën sytë e të gjithëve dhe ku Policia është më prezente se kudo.

Denoncimi i një qytetari me video është bërë publik nga ish-kryeministri Sali Berisha me këtë shënim plot ironi: “Plas kanabisi edhe në Zall Herr”.