E moshuara në pension: ‘Jeta ime filloi në të 70-at’

E moshuara në pension: ‘Jeta ime filloi në të 70-at’

335
0

Ndërsa Park Mak-rye iu afrua daljes në pension, ajo pyeste veten se si do ta përballonte këtë gjë pasi ka qenë përherë një grua shumë aktive dhe e pasionuar pas punës.

Ajo ka jetuar me mbesën e saj gjithë jetën dhe madje edhe e ka rritur atë qëkurse ishte në shkollën fillore.

Kjo e moshuar është kthyer në një nga gratë më të famshme në youtube dhe kjo për faktin se është shumë aktive në internet dhe hedh një numër të madh filmimesh me aktivitetet e saj të përditshme.

Kur është duke gatuar duke kërcyer duke u argëtuar etj.

Kjo gjyshe koreane ka një mori ndjekësish në internet.