E la muzikën, këngëtarja bëhet nënë për herë të dytë

E la muzikën, këngëtarja bëhet nënë për herë të dytë

198
0

Mirsa Kërceli ka kohë që është larguuar nga skena muzikore dhe jeton në Kanada.

Këngëtarja sëbashku me bashkëshortin Granitin dhe djalin tani janë shtuar në familje me anëtarin më të ri. Të kesh një familje të shëndoshë është një bekim nga zoti..Mirsa u bë nënë për herë të dytë pak orë më parë dhe ka sjell në jetë një vajzë të cilën e pagëzuar me emrin Ana. Kopshtit tonë të dashurisë ju shtua edhe një lule. Pac fat lulja ime e Qershorit”, ka shkruar Mirsa në Facebook