E Fundit/  Anija pëson defekt, jep alarmin në det, shpëtohen 5 persona...

E Fundit/  Anija pëson defekt, jep alarmin në det, shpëtohen 5 persona në Vlorë

385
0

Një mjet lundrues ka pësuar defekt në det dhe ka dhënë alarmin.

Personat që ishin në bord kanë kërkuar ndihmë. Kapiteneria e Vlorës është vënë menjëherë në punë dhe ka shpëtuar 5 personat që ishin në bord.

Anija pësoi defekt në Gjirin e Vlorës rreth orës 14.30 minuta.