Dua Lipa përmbledh sukseset e vitit 2018 përmes këtyre imazheve

Dua Lipa përmbledh sukseset e vitit 2018 përmes këtyre imazheve

240
0

Dua Lipa përmes disa fotografive ka përmbledhur sukseset e arritura gjatë këtij viti. Dua Lipa këtë fundvit ka zgjedhur të pushojë në Ishujt Bahame bashkë me të dashurin dhe familjen e saj. Por, meqë është larg angazhimeve në profesion, këngëtarja ka gjetur pak kohë t’i kthehet imazheve që tregojnë sukseset e arritura gjatë këtij viti. Në këtë mini-album, këngëtarja ka përmbledhur disa suksese të saj, por janë edhe shumë të tjera që ajo i arriti këtë vit. Nga performanca në “Billboard Music Awards”, pjesëmarrja në “Birtish Awards” deri tek performanca madhështore në “Champions League”, Dua ka renditur arritjet e saj.