Dollari dhe paundi britanik vazhdojnë të shënojnë rritje, euro paraqitet në vlera...

Dollari dhe paundi britanik vazhdojnë të shënojnë rritje, euro paraqitet në vlera të ulëta në këmbimin valutor

46
0

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Euros dhe Frangës Zvicerane, ndërsa Paundi Britanik dhe Dollari kanë shënuar rritje. Franga Zvicerane nuk ka pësuar ndryshime.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 106.9, Shitet 107.6

Euro: Blihet 121.4, Shitet 122

Paundi Britanik : Blihet 143.5, Shitet 144.5

Franga Zvicerane: Blihet 115, Shitet 115.9