Çfarë nuk u pa nga hapja e fushatës së PD! (Fotot)

Çfarë nuk u pa nga hapja e fushatës së PD! (Fotot)

384
0

Foto nga Hamza Hatika

Partia Demokratike hapi fushatën elektorale në sheshin para Kryeministrisë, aty ku për tre muaj me radhë qëndroi çadra e protestës për zgjedhje të lira e të ndershme dhe nga ku kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha lajmëroi themelimin e “Republikës së re”. “Republika e Re” ishte edhe slogani më i madh në hapjen e fushatës elektorale për Partinë Demokratike. Basha tha në fjalën e tij se ku është një muaj sprove për të gjithë shqiptarët. Gjithçka nga mitingu i hapjes së fushatës I sjellë në fokus nga fotoreporteri Hamza Hatika…