“Camel Coat”, modelet e këtij dimri

“Camel Coat”, modelet e këtij dimri

347
0

Format trupore ndryshojnë por ajo që mbetet gjithmonë është palltoja ngjyrë kamel. Nuk ka stilistë që i ka rezistuar tundimit për ta veshur. Por cilat janë modelet për këtë vit? Zara, Ivy&Oak etj, fokusohen tek versioni me rrip në mes, ideal për të treguar formën trupore dhe për të theksuar belin. Ndërsa Trussardi, Max Mara dhe Stella Mc Cartney riinterpretojnë stilin më klasik me një apo dy jaka, mjaft elegante për tu mbajtur mbi shpatulla për një stil më zonjë dhe të sofistikuar.